Beställ min bok här

Känner du att det är något som inte stämmer i jämställdhetsdebatten? Har du svårt att få ihop den negativa bilden av män och manlighet med dina egna erfarenheter av vänner och närstående? Pelle Billing är en central röst och en ledande bloggare för de nya tankarna om jämställdhet. I Jämställdhetsbluffen presenterar han argument och fakta som ger en annorlunda och överraskande bild av jämställdhet.

Några områden som tas upp i boken är:

  • 50/50-fördelning – Måste varje arbetsplats ha en jämn könsfördelning för att få kallas jämställd?
  • Medfödda könsskillnader – Finns de? Och hur stora är de i så fall?
  • Män som förbrukningsvara – Läs om hur framgångsrika kulturer använder manliga uppoffringar som en viktig del i sin framgång.
  • Kvinnors ekonomiska framsteg – Fler kvinnor än män utbildar sig och skaffar sig chefspositioner. Hur förändrar det samhället på sikt?

Beställ här

Det enklaste sättet att köpa Jämställdhetsbluffen är att beställa boken på denna sida. Fyll i formuläret nedan så har du boken i din hand om några arbetsdagar.

Pris: 159 kr inklusive moms. Frakt och faktureringsavgift tillkommer.

Du betalar via faktura som skickas med boken. En epost-bekräftelse skickas till dig när du lagt din beställning. Det är Vulkan Förlag som sköter alla leveranser, inte Pelle Billing.

Om du beställer boken till Norge, Finland eller Danmark blir frakten cirka 70 kronor.

Om du föredrar att köpa e-boken så finns den på Bokus, Adlibris, CDON, etc.

(* = obligatoriska fält)
Google