Pubträff i Stockholm i kväll!

05 mars 2012, av Pelle Billing

I kväll (måndag) är det dags. Vi syns där!

Dags att plocka upp kalendern och boka in en riktigt trevlig kväll. Måndagen den 5 mars är det pubträff i Stockholm, där jag och Pär Ström närvarar.

Kvällen är öppen för alla jämställdhetsintresserade, och temat för kvällen är enkelt. Vi sammanstrålar på en pub i centrala Stockholm och diskuterar framtidens jämställdhet med varandra. Du behöver inte bekänna dig till någon viss ideologi för att närvara, utan alla med öppet sinne är välkomna att delta!

Platsen blir puben/restaurangen Charles Dickens, som ligger på Folkungagatan 55. Vi börjar kl 18 och får se hur länge det pågår.

Jag ser fram emot att träffa en del bloggläsare för första gången, så se till att just du kan komma!

 

15 kommentarer på “Pubträff i Stockholm i kväll!”

 1. leifer skriver:

  Pelle

  Lite förkyld så jag kommer inte ikväll. Men hoppas att du kan göra det till en vana att dyka upp i Stockholm då och då på pubkvällar. Gärna nån gång i kvartalet och det vore trevligt nu när det snart kommer vara lite varmare ute.

  Som en morot till det och till ditt fina arbete så lägger jag ytterligare 100 kr på min månatliga inbetalning och gör en extra insättning imorgon så att jag kommer i fas direkt med det. Hoppas det uppskattas och ha en trevlig kväll!

 2. Nils Jungenäs skriver:

  Moget.
  2000 feministiska partypoopers.

  Varför kan man inte få vara ifred och prata med varandra utan att de ska komma sabba?

 3. Roger skriver:

  Nils:
  Vad pratar du om?

 4. Mariel skriver:

  Hoppas ni har kul. Hoppas detsamma som Leifer hoppades på ovan! :-)

 5. Nils Jungenäs skriver:

  Roger:

  Pubträffen. Det var FULLT med feminister, marxister och syndikalister där. De var så många att det var svårt för ”oss” att hitta varandra. Många vanliga människor vände tyvärr i dörren. En del av feministerna var otrevliga och påflugna. Någon pekade finger åt folk som inte tyckte som dom och det togs kort med mobilkamerorna rakt i ansiktet på folk utan att presentera sig eller fråga innan. De delade ut flygblad som bara visade hur fruktansvärt oinsatta de är i vad de som inte är feminister tycker.

  Kul att Maria Sveland var där. Riktigt osmart människa.

  …osv!

  Ja, du fattar.

 6. Roger skriver:

  Nils:
  Hmm. Kan man anta att de var där som en ”aktion” för att störa mötet som annonserats ut på denna blogg?
  Underligt att Maria Sveland var där.

 7. Jenny Kristiansson skriver:

  Nils Jungenäs

  Oj! Rann allting ut i sanden då? Kunde ni inte ens sitta och prata med varandra?

 8. Törnrosa skriver:

  Nils: Jag läste inne hos Pär om mötet. Ja vad ska man säga – ni upplevs tydligen som ett hot när motståndarna gör sig sådant besvär. Alltså har ni blivit några att räkna med.

 9. Nils Jungenäs skriver:

  Roger:

  Varför kommer du inte på pubträffarna? Du hör till det halvdussin blogganhängare som jag sympatiserar mest med.
  …och AV, Man-United, Ninnitokan, Aktivarum, Tanja Suhinina och Matte-Matik. Det skulle vara kul.

 10. Pelle Billing skriver:

  leifer,

  ”Som en morot till det och till ditt fina arbete så lägger jag ytterligare 100 kr på min månatliga inbetalning och gör en extra insättning imorgon så att jag kommer i fas direkt med det. Hoppas det uppskattas och ha en trevlig kväll!”

  Det tackar jag för!

  Och gårdagen gav mersmak så jag vill gärna komma mer regelbundet. Att människor sponsrar bloggen så som du gör ökar utrymmet för mig att resa upp och träffa er i Stockholm (samt varför inte även Göteborg eller andra svenska städer där det finns aktivitet).

 11. Pelle Billing skriver:

  Nils,

  Det kan ju vara att några av dessa namn inte bor i Stockholm?

 12. Nils Jungenäs skriver:

  Det menar du inte Pelle?!?

  Man kanske till och med kunde drista sig till att fråga honom då – varför han inte brukar delta. Det är väl en bra idé? ;-) :-)

 13. NinniTokan skriver:

  Nils:
  Jag bor lågt ifrån Stockholm. Men jag kommer besöka stora staden och funderar då på att träffa folk.(Kan dock inte lova än att jag får tid) Jag har dock inget intresse att umgås med pubertala gate-crashers så jag kommer inte ”annonsera” öppet.

 14. Pelle Billing skriver:

  Nils,

  Smartass ;)

 15. Roger skriver:

  Nils:
  Hej, kul att du sympatiserar! :)

  Jag bor i Götlaborg och då blir Stockholm tyvärr för långt och dyrt för mig att åka. Men jag kommer garanterat dyka upp vid något tillfälle, kanske i Malmö, där jag kan kvarta hos vänner. Då får vi ses!

Google