Påminnelse: Pubträff i Stockholm på måndag!

28 februari 2012, av Pelle Billing

Om du missade förra blänkaren så kommer info här igen:

Dags att plocka upp kalendern och boka in en riktigt trevlig kväll. Måndagen den 5 mars är det pubträff i Stockholm, där jag och Pär Ström närvarar.

Kvällen är öppen för alla jämställdhetsintresserade, och temat för kvällen är enkelt. Vi sammanstrålar på en pub i centrala Stockholm och diskuterar framtidens jämställdhet med varandra. Du behöver inte bekänna dig till någon viss ideologi för att närvara, utan alla med öppet sinne är välkomna att delta!

Platsen blir puben/restaurangen Charles Dickens, som ligger på Folkungagatan 55. Vi börjar kl 18 och får se hur länge det pågår.

Jag ser fram emot att träffa en del bloggläsare för första gången, så se till att just du kan komma!

 

8 kommentarer på “Påminnelse: Pubträff i Stockholm på måndag!”

 1. leifer skriver:

  Nån som brukar skriva här som tänker gå?

 2. klas skriver:

  Hej Pelle! Hade gärna träffat dig för första gången, men jag är upptagen på måndag kväll. Går inte att ställa in. Hoppas ni har det trevligt och lärorikt!

 3. Pelle Billing skriver:

  klas,

  OK, en annan gång!

 4. [...] Från Pär Ström Genusnytt & Pelle Billings blogg [...]

 5. Matias skriver:

  Ström mot Ström:

  ”Vi tänker INTE uppträda hotfullt – men däremot förtjänar de mothugg, att få höra argument istället för att bara dunka varandras ryggar över sitt feministhat.”

  ”Därmed är Sveriges kvinnohatande nobless samlad.”

  http://alltatalla.com/stockholm/operation-dicken-kukmatning-med-par-strom

  Ni får kanske inte på käften men ni måste nog hitta på några argument istället för att ”bara dunka varandras ryggar över ert feministhat”. HAHAHAAA!!! ;)

  Om era argument inte biter så kan ni ju försöka supa dom under bordet?

  Jag skulle ha kommit dit från Finland men jag ska jobba må-ti, dammit. Men ha en trevlig pubkväll och ”crush your enemy”! Nä, var snälla, jag har börjat tycka synd om feministmän. Jag var själv en sån en gång i tiderna så ni kan hälsa dom att det finns hopp, man kan tillfriskna men först måste man medge att man är feminist, det är första steget mot tillfrisknande.

 6. Pelle Billing skriver:

  Nils D,

  Jag anmäler alla oseriösa Fb-evenemang om pubträffen, och flera av dem har plockats ned. Rekommenderar alla att anmäla det ni ser!

  Självfallet har alla rätt att komma till puben, men de har inte rätt att svartmåla mig eller Pär Ström eller någon annan på Fb.

 7. Pelle Billing skriver:

  Matias,

  ”Nä, var snälla, jag har börjat tycka synd om feministmän. Jag var själv en sån en gång i tiderna så ni kan hälsa dom att det finns hopp, man kan tillfriskna men först måste man medge att man är feminist, det är första steget mot tillfrisknande.”

  Ja, det är inte lätt att vara man och radikalfeminist, den saken är klar.

Google