Pubträff ikväll!

05 december 2011, av Pelle Billing

Nu är det dags! Om några timmar träffas vi på pubträffar i Malmö och Stockholm.

Här i Malmö blåser det en del just nu, men väderrapporten säger att det kommer att mojna ikväll, samt vara uppehållsväder.

Uppdatering: Även Göteborg finns nu som alternativ!

Bishop Arms Järntorget Göteborg kl. 18,00 är föreslaget.

(de har som ett bibliotek där det är lugnt och stilla.)

Här är all info om träffarna (det vill säga innan Göteborg tillkom):

Det har kommit in förfrågningar om när nästa pubträff blir, och nu är det klart! Måndag 5 december kl 18 är spikat, så skriv ner det i din kalender.

Här i Malmö träffas vi på Café le Fil du Rasoir, som är ett bra ställe eftersom det ligger mitt emot centralen, samt är lugnt nog för att kunna prata. Adressen är Norra Vallgatan 62, och baren/restaurangen är en del av Hotell Savoy.

I Stockholm är det Pär Ström som ordnar träff vid samma tidpunkt:

Pubträffen i Stockholm går på puben/restaurangen Charles Dickens, som ligger på Folkungagatan 55, i Stockholm. Alldeles intill tunnelbanestationen Medborgarplatsen.

Om du vill ordna träff i Göteborg eller någon annan svensk stad vid samma tidpunkt, så kan du undersöka intresset i kommentarerna!

Träffen i Malmö är öppen för alla som är nyfikna på jämställdhetens framtid, vare sig du är man eller kvinna (brukar alltid komma av båda könen). Du behöver inte hålla med om allt jag skriver här på bloggen – inte alls – utan så länge du gillar konstruktiva samtal är du välkommen.

Väl mött måndag 5 december!

 

1 kommentar » på “Pubträff ikväll!”

  1. [...] är precis hemkommen från kvällens pubträff på Café le fil du Rasoir i Malmö. Vi var åtta stycken som kom under kvällen och hälften av [...]

Google