Dags för pubträff igen!

23 november 2011, av Pelle Billing

Det har kommit in förfrågningar om när nästa pubträff blir, och nu är det klart! Måndag 5 december kl 18 är spikat, så skriv ner det i din kalender.

Här i Malmö träffas vi på Café le Fil du Rasoir, som är ett bra ställe eftersom det ligger mitt emot centralen, samt är lugnt nog för att kunna prata. Adressen är Norra Vallgatan 62, och baren/restaurangen är en del av Hotell Savoy.

I Stockholm är det Pär Ström som ordnar träff vid samma tidpunkt:

Pubträffen i Stockholm går på puben/restaurangen Charles Dickens, som ligger på Folkungagatan 55, i Stockholm. Alldeles intill tunnelbanestationen Medborgarplatsen.

Om du vill ordna träff i Göteborg eller någon annan svensk stad vid samma tidpunkt, så kan du undersöka intresset i kommentarerna!

Träffen i Malmö är öppen för alla som är nyfikna på jämställdhetens framtid, vare sig du är man eller kvinna (brukar alltid komma av båda könen). Du behöver inte hålla med om allt jag skriver här på bloggen – inte alls – utan så länge du gillar konstruktiva samtal är du välkommen.

Väl mött måndag 5 december!

 

5 kommentarer på “Dags för pubträff igen!”

  1. [...] pubträff annonserades ut till 5 december. Välkommen att träffa mig och andra bloggläsare i Malmö! Planen [...]

  2. [...] är inklistrad info från ursprungliga inlägget: Här i Malmö träffas vi på Café le Fil du Rasoir, som är ett bra ställe eftersom det ligger [...]

  3. [...] mer på Pelle Billings (Malmö) eller Pär Ströms (Stockholm) [...]

  4. [...] mer på Pelle Billings (Malmö) eller Pär Ströms (Stockholm) [...]

  5. [...] på Folkungagatan 55, i Stockholm. Alldeles intill tunnelbanestationen Medborgarplatsen. Se Pelles blogg för detaljer om träffen i Malmö som går precis samma [...]

Google