12 000 unika besökare

29 oktober 2011, av Pelle Billing

trend_uppat

För en månad sedan kunde jag rapportera att bloggen passerat en ny milstolpe: 10 000 unika besökare på en månad. Siffran handlade alltså inte om antalet besök eller klick, utan hur många människor som läst bloggen på en månad.

Det tog drygt två år att uppnå denna milstolpe.

Idag, endast en månad senare, har bloggen haft 12 000 unika besökare senaste månaden. En tillväxt med 20 procent alltså!

Först och främst vill jag rikta ett stort tack till er, mina läsare, för att det går så bra. Det är tack vare ert intresse, engagemang, kommentarer och tips som det går så bra. Bloggkvaliteten är helt beroende av er.

Sedan vill jag som vanlig erbjuda möjligheten att stödja bloggen ekonomiskt. När kurvan pekar så starkt uppåt som den gör nu är varje bidrag extra värdefullt, eftersom det gör att jag får tid att fortsätta utveckla verksamheten.

För att donera går det bra att använda plusgiro (31 17 80-1) eller bankkonto (SEB 5303-0032507). Det finns även en donationsknapp till höger där man kan betala med kreditkort (Paypal-konto behövs inte).

Månatliga bidrag är extra bra för verksamheten, men även enstaka summor är värdefulla.

 

9 kommentarer på “12 000 unika besökare”

 1. Men@Work skriver:

  Fantastiskt trevligt Pelle! Tillsammans ska vi göra Sverige till en bättre plats att leva på för män och kvinnor, och jag ska absolut se över möjligheten att lämna en donation.

 2. Ola Normann skriver:

  Gratulerer! Dette er veldig gledelig. Og ta det til deg som et tegn på at det du skriver også er både riktig og viktig. Jeg tror flere og flere begynner å våkne, og ser at det du skriver om faktisk stemmer med det de selv innerst inne har begynt å tenke og føle.

 3. Man United skriver:

  ”Hon påstår att våld mot kvinnor tystas ned”

  http://genusnytt.wordpress.com/2011/10/28/hon-pastar-att-vald-mot-kvinnor-tystas-ned/

  Men vågar Elin Grelson eller någon annan journalist på ga:media
  #snackaochskrivaomattkvinnorsvåldmotmäntystasner

  Feminism och kvinnorörelsen, gammel media kritiseras för att se jämställdhet som likhetstecken med radikalfeminism. Justa feminister,kvinnor ur kvinnorörelsen förstår att jämställdhet 2,0 handlar om flera schatteringar nyanser för att komma till kärnan med ”våld i nära relationer” oavsett kön.

  Kan inte låta bli att ständigt återkomma till den eminenta artikeln som Pelle Billing skrivit kring den tabubelagda Samhällsproblematiken som nu är under lupp då ga:media sviker.

  http://www.newsmill.se/node/6448

  Flertal poänger här även artikeln ”Feminismen hotar hela vårt Samhälle” skriven av Joakim ”Daddy” Ramstedt

  http://www.newsmill.se/node/6408

  Thank god for dessa bloggar,språkrör för Mansfrågor, Jämställdhet 2,0 och anti-könskrigsrörelsen med alla kloka mogna kvinnor som förstår att feminism har misslyckat med att belysa jämställdhet ur människans,individens perspektiv oavsett kön. Tack front figurerna aka kvinnorna från England Doris Lessing, Erins Pizzey och Engelsmännen bakom http://www.youtube.com/user/manwomanmyth

  http://www.youtube.com/watch?v=6hzrDeceEKc

 4. Koo skriver:

  Ditt arbete och engagemang är fantastiskt viktigt! Tack, Pelle!

 5. Mattias skriver:

  Grattis Pelle!

 6. Mattias skriver:

  …och för all del; grattis alla män i Sverige för det är ni som tjänar på Pelles engagemang!

 7. Pelle Billing skriver:

  Tack allesammans! Det är kul att idéerna börjar sätta sig och att fler och fler dras till dem.
  Tillsammans ska vi se till att vi får en ny syn på jämställdhet.

 8. Sofia skriver:

  Grattis Pelle! Dina alster förtjänar verkligen en stor publik!

 9. [...] hade bloggen 10 000 unika besökare per månad. För en månad sedan den hade siffran växt till 12 000. Nu är siffran uppe i 20 000 [...]

Google