Talk show i Stockholm om framtiden

30 januari 2011, av Pelle Billing

Jag har blivit inbjuden att bli intervjuad på en talkshow på Teater Pero i Stockholm den 8 februari. Jag kommer inte att vara på plats fysiskt utan ansluter via Skype-uppkoppling. Se arrangörens info nedan:

Från rädsla till kärlek! – En interaktiv talk show om framtiden

Medverkande är bl a Pelle Billing. Han har analyserat den offentliga statistiken bakom flera av dagens föreställningar om den bristande jämlikheten. Han har också en alternativ syn på hur dagens könsroller har uppkommit. Nu är det dags för nästa steg i genusdebatten!

Andra medverkande är:

 • Andreas Aamodt, psykolog. Andreas beskriver våra känslor och hur man faktiskt kan bota svårt psykiskt störda personer. Principerna gäller för alla personers utveckling.
 • Oscar Kjellberg, frilansekonom. Vårt ekonomiska system har åstadkommit storverk. Men har det nu blivit en livslögn som undergräver vår framtida existens?
 • Manno Pansera, kroppsterapeut och kinesiolog. Din kropp säger sanningen om dina egentliga behov.
 • Harry Öster Törnby, samtalsterapeut. Din självbild manifesteras i din världsbild! Vad krävs för att vi ska klara våra individuella och kollektiva ödesfrågor?

Du är välkommen med dina egna frågor till alla medverkande.
Sprid gärna vidare i ditt nätverk!

När: Tisdagen 8/2, kl 19.00
Var: Teater Pero, Sveavägen 114, Stockholm
Boka biljetter: www.pero.se, 08 – 612 99 00 eller här

Mer info på www.radslaellerkarlek.se

 

5 kommentarer på “Talk show i Stockholm om framtiden”

 1. DET ÄR INGEN DAGISLEK PLATS DET HÄR!

  Det är precis det här som sätter fingret på kvinnornas känslor och statsfeministernas onda och falska uppsåt. Precis där har du också oviljan till varför Genus Nytt mfl bloggar finns och varför allt vårt jämställdhets och rättssäkerhet engagemang. Det borde istället för hållas rättssäkerhets konvent med initiativ av staten,advokatsamfundet,Rättsstatens vänner,Rättssäkerhets Organisationen,EU kommisionärer,brottsmålsadvokater mfl där Leif Gw Persson och Jan G är moderatorer inför frågan om en sanering av svenskt rättsväsende och analysera vad som går fel dvs dålig kompetens i samband med inkvotering,statsfeminism och pk har alldeles för stort inflytande samt att domarkåren är alldeles för veka och icke oberoende med att stå fast vid begreppen ”ställt utom allt rimligt tvivel”, ”oskuldspresumtion” enligt Europakonventionen artikel 6 där män ges rättsgarantier vid domstolsförhandlingar, ”hellre fria än fälla”, ga:medias roll och folkets ansvar att vilja ha ”statistik” på att fler brottslingar åker fast. Nämnde manna systemet ska bytas ut och resningskommissioner (obs pluralis!) ska byggas imorgon dag! OT Tok feministiska journalister på publicistklubbens möten avslöjar sig själva genom att kalla JA dubbel våldtäktsman fast han inte är dömd endast misstänkt.

  Det säger ju en hel del av pk feministiska journalistkåren som inte vill få sina jobb utmanade och samtidigt är förblindade av makten. En makt som ska ifrågasättas. Eller för att ironiskt beskriva statsfeminismen och andra psyop påverkan pillainavelnomdet# som inte urholkar rättssäkerhet för män, för den finns inte i sverige, utan urholkar allmänhetens förtroende för rättsvände och demokrati. Där poliser har hemliga feministiska koder som ska prioriteras framför andra brott. Jaha, hur f…. kunde det bli så här, Camilla Lindberg den enda sanna och ärliga politiker sverige haft sedan Tage Erlander. Det visar bara varför hon var tvungen att avgå, som är en kombination av inte fått förnyat förtroende men mest att hon ifrågasatte ytan och vart den sanna oberoende liberalismen tagit vägen inom folkpartiet. Camilla Lindberg,Maria Abrahamsson och Charlie Weimars är för ärliga,enkla,logiska och farliga för skenheliga sverige när dom just vågar lyfta problem och inte hyckla. Det är precis vad allt handlar om, att Svenskar ska sluta och tiga….. Om jag är emot statsfeminism,tok fet JA, om jag är för jämställdhet utifrån båda könen men allra helst individen JA. Inget borde vara mer självklarare! Men det är ju för f… politikernas och makthavarnas jobb. Men uppenbarligen klarar dom inte vid det!

  ”Det är här det blir knepigt och vad som är omoraliskt smälter samman med ansvarsfullhet.

  Kan en känsla vara lögn?

  Kan en åsikt vara osann?

  Är SWs/AAs upplevelser av det skedda heliga eller har de ett ansvar att en korrekt och saklig version ges?

  Det är en annan människas hela liv som står på spel…

  Hade SW och AA verkligen tänkt så långt när de stegade in på polisstationen och återgav den senaste veckans händelser. Eller kan deras sagda upplevelser ha färgats av någonting?

  Jag halvsov. Jag sov.

  Jag undrade om min kompis ville ha honom. Jag visste att han försökte få kashmirtjejen i säng. Dagarna innan förgrep han sig på mig sexuellt.

  Han är världens coolaste. Han är världens sämsta ligg. Han är en våldtäktsman.

  Vi hade sex – ska jag adoptera honom? Vi hade sex – han tvingade mig.

  osv i all oändlighet.

  Jo. Kvinnorna har ett rejält stort ansvar. Det är inte ett bråk på en dagislekplats det här. ”

 2. http://genusnytt.wordpress.com/2011/01/30/tre-foretag-som-vagrar-anstalla-man/#comment-40988
  Eric säger:
  31 januari 2011 kl. 8:49

  @ManhoodUnited

  ”Irmeli Krans är polisen som håller förhöret med SW 20/8 , och sedan rättar förhöret 26/8. En perfekt polis för paret att vända sig till. Hon är aktiv HBT-socialdemokrat. Jag tror att AA bokat in sig i förväg. Hon bör med stor sannolikhet känna Irmeli Krans. Det förklarar också varför man väljer att vända sig till just Klarapolisen, vid stängningsdags”.

  Att den här historien var genomrutten visste jag från början (likaså med #prataomdet-debaclet, men att rötan gick så här djupt visste jag faktiskt inte.

  Vem kan känna den minsta gnutta förtroende för Sveriges rättsväsende efter det här?

 3. Eric säger:
  31 januari 2011 kl. 8:58

  PS. Länken till bilden på Irmeli Krans är bruten. Här är den dock.

  http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1686

  All den här vänskapskorruptionen gör mig fysiskt illamående. Uppenbarligen finns det många som borde utredas och kanske även dömas till långa fängelsestraff för att ha missbrukat rättvisan, och det är inte Assange jag talar om…

  När sådana här härvor rullas upp är det inte undra på att vänstermedia och statsmakten ropar på internetcensur. Det handlar om att kväsa opposition och mörka sanningen, inget annat.

  PS. Ursäkta Pär för OT.

 4. Das stimmt, Erik! Man talar idag mossigt om postmodernismen som skulle startat 68 etc. Det är gammal skåmat och passé! Beltram- Bodström, Quick-Borgström och ovan spår med Prime sossar valvaka bodström i staterna väljarna som ratade s och nu s och hbt polis marianne ny uppsala universitet med roten till allt ont eva spader dam lundgren det är så jävla rättsvidrigt. Vet inte vad man ska göra av all kraft,jo att avslöja Råttorna, det är bara att fortsätta gräva och driva på och kommunicerar via bloggarna med engelsk översättning, åtminstone rubrik och brödtext så omvärlden förstår vad som händer i icke rättsstaten sverige just nu. Och omvärlden förstår att det är dom som får skriva och publicera när ga:media och medialocket i sverige mörkar. Det är intressant hur mänskligheten finner nya vägar trots förtryckarmakter som statsfeminismen försöker lägga locket på… Det här blir bara värre och värre men skiten ska upp till ytan för att försvara demokratin genom yttrandefriheten. Sveriges rättssäkerhet för män suger och problematiken är mycket allvarligare än arbetsöshet etc Det är inte vår sak att prioritera rätt,men det ligger i allas intresse att avslöja även om det är förblindade maktmänniskor som går emot grundprinciper inom rättsväsende. Det är den viktigaste stenen i en demokrati. Där kan feministerna prata om att chocka omvärlden genom att avslöja rättsövergrepp.

  PS. Ursäkta OT med all text, men anser den såå j…. viktig just nu och fram till ja häktesförhandlingar inom kort!

  Klart folk reagerar och ger sig ut på stan för att visa sitt stöd och missnöje. Själva caset omfattar även situationen för fler män som blir indragna i statsfeminismens icke rättssäkerhet för män och som inte är av medialt intresse. Det här är en grymt stor fråga och absolut känslig nerv…

  1000 oskyldigt felaktigt dömda män i Sverige. 1000 män.
  Varför inte bjuda in Therese Juel http://www.juel.se också till denna sammankomst som kan ge en nyanserad bild av det illavarslande rättsläget i Sverige.

 5. [...] Miljömagasinet har skrivit några rader om mig efter att jag var med på en interaktiv talkshow om framtiden på Teater Pero. [...]

Google