Nästa träff hos Moderatmännen

06 januari 2011, av Pelle Billing

Här kommer en blänkare från Moderatmännen:

På måndag den 31:a januari kl. 18:30 har Moderatmännen sitt första After work-mingel på Radisson Blu Royal Viking Hotell (lobbybaren i gatuplanet) på Vasagatan 1 i Stockholm. Det vore trevligt om du kommer och förgyller kvällen med din närvaro.

Kom om du kan och ta gärna med dig kompisar som gillar jämställdhet och lika spelregler!

Om något annat politiskt parti startar en liknande sektion så kommer jag att tipsa om deras möten också!

 

10 kommentarer på “Nästa träff hos Moderatmännen”

 1. Leif Nilsson skriver:

  Tyvärr fel parti för mig :) Men kommer gärna på politiskt obundna aktiviteter.

 2. Gillar själv inte Alliansen eller Oppositionen. Moderat Männen är dock avantgarde,oberoende och Sveriges första politiska Mansförbund. Inte som feministiska mansligan som hycklande kallar sig för politiskt mansförbund.
  Michael Alonzo föreläste hos MM vilket var grymt bra. Sakfrågorna, Leif Nilsson, sakfrågorna för Mäns rättigheter gör att det är värt att träffa likasinnade över gränserna och ändå behålla särintressen. Idag är alla partier feminister,det dom inte fattat är att dom trampar vatten,deras tänk är förlegat föråldrat. Det är nytt tidevarv och den liberala jämställdhetsdebatten granskar vad statsfeminismen sysslat med i 30år. Tror inte Moderat Männen är särskillt stolta över feministerna reinfeldt,schlingman och borg. Men MM är väl värt ett besök för att utbyta idéer och åsikter. Det intressanta är att alla har en så varierande bakgrund avhoppade moderater ,vänster och feminister samt människor ur den liberala kvinnorörelsen dyker upp som uppgivna sossar. Alla med en och samma gemensamma nämnare. Bryt stereotypiska förlegade illusioner,möt människor istället.

 3. Adam Weisshaupt skriver:

  I´ll be there :-)

 4. Urban/Moderatmännen skriver:

  Ni är så välkomna :-)

 5. Christer Karlsson skriver:

  Har moderatmännen några After work mingel i Skåne?

 6. Urban/Moderatmännen skriver:

  Nej det har vi inte. Förhoppningsvis så dyker det upp en lokalavdelning även i Skåne, Moderatmännen Uppland finns redan.

  Hör av dig om du är intresserad att att jobba med oss:

  urban.johansson@moderat.se

 7. Christer Karlsson skriver:

  Urban/Moderatmännen
  Jag röstade på Folkpartiet i riksdagsvalet och är främst intresserade av träffa liberala nätverk. Självklart träffar vt. även nätverk från moderaterna, socialdemokraterna mm i Skåne.

 8. Tanja skriver:

  Här är en debatt mellan Schyman och moderatmännen som Pelle bloggat om tidigare :-) : http://www.pellebilling.se/2009/09/moderatmannen-pa-tv4/

 9. Urban/Moderatmännen skriver:

  Sedär, vi är tom. kända från tv :-)

 10. Erik skriver:

  Hade tänkt komma men är tvungen att jobba, snacka om att ha otur med tiden… nåväl det kommer fler tillfällen hoppas jag, rock on ikväll. Mvh Erik

Google