Mannsforum

28 januari 2011, av Pelle Billing

Sedan lanseringen av Mansnätverket har jag fått kontakt med Ragnar Naess och Ole Texmo i Norge. De startade Mannsforum år 2009, som är den norska motsvarigheten till Mansnätverket. Mannsforum jobbar med viktiga frågor såsom den negativa bilden av män i media och pappors rättigheter.

I nuläget har de ingen hemsida men målsättningen är att de ska bli en självständig organisation med egen hemsida. Redan nu finns dock en hemsida för Ole Texmos Forum for Menn og Omsorg (FMO) och där finns en hel del intressant att läsa.

Sedan tidigare finns det en mansorganisation i Finland, så det börjar hända saker i Norden!

 

3 kommentarer på “Mannsforum”

 1. SR skriver:

  Välkommen till våra norska vänner!

 2. Erik skriver:

  Hej allihop

  Jag har skrivit ett inlägg som behandlar förutsättningarna för retorik, demokrati, vetenskap och samhällsdebatt i Sverige. Grunden för inlägget är att jag råkade möta en värsta sortens radikal företrädare för ni vet… den ”andra sidan”

  Enjoy

  http://aktivarum.wordpress.com/2011/01/28/idiocracy-den-radikala-sociologismens-ansikte-i-sverige/

 3. Eivind F S skriver:

  Jeg har vært på møte i Mannsforum her i Oslo, Pelle. En deltaker (som også er på mine møter i MM LIVE) uttrykte ønske om å få deg på besøk som foreleser. Vi kan snakke mer om dette i Malmö. Det kunne vært spennende.

  E

Google