Träff i Malmö ikväll

14 juni 2010, av Pelle Billing

För alla som är intresserade av mansfrågor och nya tankar om könsfrågor har vi träff ikväll i Malmö. Vi ses kl 18.00 på puben The Bishop’s Arms (Norra Vallgatan 62, dvs mittemot centralstationen), och jag kommer själv att vara där!

 

7 kommentarer på “Träff i Malmö ikväll”

 1. Maria skriver:

  Kan man få en liten rapport från träffen?

 2. Pelle Billing skriver:

  Träffen gick bra! Vi pratade i c:a två timmar. Mest om könsfrågor men om lite annat också. Vi utsåg också en ny sammankallande till dessa träffar, så de kommer att fortsätta, och framöver kommer de även att utannonseras med bättre framförhållning.

 3. barfota skriver:

  Synd att man inte fick nys på detta.
  Kan du inte lägga in en blänkare om kommande möten på Genus Nytt oxo?

 4. Pelle Billing skriver:

  @barfota

  Det är Pär som sköter Genusnytt, så jag kan inte lägga in saker där :)

  Alla framtida träffar i Malmö kommer att annonseras ut här på bloggen och via Mansnätverket, och även Medborgare X kommer att lägga ut det på sin blogg.

  Mansnätverket annonserar ut alla evenemang vi får nys om i våra mejlutskick, så det bästa är att bli medlem på Facebook, och att sedan bli medlem på den separata sajten när den lanseras.

 5. barfota skriver:

  Tack för ditt svar.
  Jag får väl hålla bättre koll på dig blogg också.

  Kämpa på, ni gör alla ett fantastiskt bra arbete för alla Sveriges män och kvinnor so vill se ett verkligt jämställt samhälle.

 6. Viktor skriver:

  Hej!
  Ska inom en snar framtid börja följa din blogg aktivt. Dock har jag en liten kommentar om valet av plats: jag är mer eller mindre intresserad av frågorna och hade kunnat vara intresserad av samlingen om det varit i en stad nära mig och då jag hade tid. Dock hade detta omöjliggjorts på grund av min ringa ålder (har för mig att ”The Bishop’s” Arms har 23-årsgräns). Om så är fallet kanske det är en faktor att ta hänsyn till vid kommande träffar.

 7. Pelle Billing skriver:

  Hej Victor!
  Vi får kolla upp om det verkligen är 23-årsgräns på det stället. Känns rimligt att välja ett ställe som har 18-gräns så att alla kan vara med.
  Kul att du ska börja följa bloggen!

Google