Klockrent av Rayman

10 februari 2010, av Pelle Billing

Sanna Rayman klär av Carin Jämtins förvirrade feminism i sin ledare:

Stockholms oppositionsborgarråd Carin Jämtin (S) förklarade på sin blogg att: ”Uppenbarligen tycker inte Göran Hägglund att det är ett problem att könsförtryck leder till att våld i hemmet fortfarande är vanligt, att unga tjejer skär sig (…) Att hedersvåld drabbar många flickor…”

Låt se nu. Hägglund vill inte kvotera föräldraförsäkringen. Alltså måste han tycka att det är helt okej när flickor skär sig och förtrycks? Ehm, okej Jämtin. Bättre lycka nästa gång. Nästa!

Det är nästan för enkelt att debattera mot vissa radikalfeminister, då de är så självgoda att de tror att de står över all logik.

När kan vi få en sansad debatt om könsfrågor som förutom åsikter och magkänsla inkluderar forskning, fakta och logiskt tänkande?

Tack för tipset, Mattias!

 

4 kommentarer på “Klockrent av Rayman”

 1. Bj0rnborg skriver:

  Säg aldrig emot en radikalfeminist. Vänta 5 minuter så säger hon emot sig själv.

 2. Erik skriver:

  ”Det är nästan för enkelt att debattera mot vissa radikalfeminister, då de är så självgoda att de tror att de står över all logik.”

  Men anledningen de är så självgoda är ju att alla personer av betydelse lyssnar lyder oavsett hur idiotiska saker de säger.

  Det är klart de inte blir bra på logik när de inte behöver vara bra på logik.

 3. Pelle Billing skriver:

  Den smekmånaden håller på att ta slut för radikalfeministerna.

 4. Lavazza skriver:

  Enligt radikalfeministerna har det väl varit backlash sedan 70-talet, vilket skulle betyda att den eventuella smekmånaden tog slut redan när rörelsen gjorde entré. Som jag ser det kom brytningen runt slutet av 90-talet. Feministerna fick så mycket inflytande att fler gjorde sig besväret att läsa och analysera vad de skriver. Det finns exempelvis gott om bra artiklar i Moderna Tider från slutet av 90-talet. Den riktiga vändningen tror jag kom med dokumentären Könskriget och moderaternas tal om könsmaktsordningen är dödsryckningen.

Google