Pär Ström på blixtvisit

30 januari 2010, av Pelle Billing

Igår kväll fick jag ett telefonsamtal av Pär Ström, som på grund av vädret hade fått sin tågresa omdirigerad till Malmö. Som tur var befann jag mig nära centralstationen, vilket möjliggjorde ett trevligt och stimulerande samtal på en dryg timme inne på stationsbaren. Givetvis blev det mycket fokus på könsfrågor: Var befinner sig svenska samhället just nu, och var är vi på väg framöver?

per-strom-pelle-billing

 

5 kommentarer på “Pär Ström på blixtvisit”

 1. Ulf Andersson skriver:

  Vilken lyckad omdirigering!

  Kul att se ER båda på samma bild.
  En timme kan vara lång tid om man är effektiv.

  Mvh Uffe från PappaRättsGruppen

 2. Urban skriver:

  Tunga personer i mansrörelsen, kul att det blev som det blev med tåget :-)

 3. vmm skriver:

  Både du (Billing) och Pär Ström verkar vara mycket sympatiska och trevliga. Utifrån vad jag kan läsa mig till på webben. Skulle verkligen inte ha något emot att träffas någon gång och ta en öl och snacka.

  Men men. Det här var ingen konkret invite utan jag berättade bara att jag gärna är med någon gång när tillfälle finns.

 4. Musse Pig skriver:

  Ledningen för nya Jämställdhetspartiet?

 5. Adam Weisshaupt skriver:

  vmm,
  Vi män behöver träffas oftare för att diskutera dessa frågor helt klart, vi i Pappa-grupperna har redan börjat att samtala bredare om män och mansfrågor då dessa hänger ihop med synen på Oss som föräldrar. Gå absolut med i mansnätverket på facebook för att börja skjuta fram dessa frågor men också för att nätverka.
  Kanske skulle vi till sommaren kunna hålla något möte för de redan hemtama!?

Google