Mansnätverket uppe i 300 medlemmar

04 januari 2010, av Pelle Billing

Mansnätverket, som startades för endast tre veckor sedan, är nu uppe i 300 medlemmar. Sidan är aktiv med många olika länkar och kommentarer. Om du ännu inte gått med i nätverket så passa på att göra det nu! Målsättningen för 2010 är att växa till minst 1000 medlemmar, så att vi får ännu större tyngd bakom mansfrågorna och äkta jämställdhet. På sikt kan man även tänka sig en självständig hemsida för Mansnätverket.

mansnatverket

 

3 kommentarer på “Mansnätverket uppe i 300 medlemmar”

 1. Mormor skriver:

  100 per vecka, inte illa!
  Fortsätter det så här så har vi 1000 medlemmar på mindre än två månader.
  Vad kommer närverket ägna sig åt förutom att sprida info och nätverka?
  Som nätverk/organisation kommer det ju kunna påverka politiskt i framtiden om man når ett stort antal medlemmar!

 2. Pelle Billing skriver:

  Mormor,

  Jag tror inte man kan räkna 100 per vecka. Första veckan var det säkert 200 stycken som blev medlemmar, efter att jag bloggat om det. Men gruppen växer med flera stycken medlemmar varje dag, och det är positivt.

  Som du skriver så handlar nätverket i nuläget om att sprida info och nätverka, men helt klart kan det bli mycket mer än så i framtiden.

 3. I denna tid där så många män har förvandlats till usla Talibaner är det verkligen dags att män får ett människovärde. Pendeln behöver inte svänga så förbannat från ytterlighet till annan galenskap men jämställdhet är också en frigörelse för många män, som fäder, som individer, som människor. Dags att skaka av oss mansföraktet, skaka liv i att många män är bra människor. Talibanstämpeln ska väck och Mansnätverket är just därför oerhört välkommet, ett av de få forum som idag finns. Genuspoliserna har verkligen fått tyst på männen så det är dags att kliva fram och våga leva och sluta huka i buskarna. Ett av statsfeminismens verktyg är att tysta männen, talibaniseringen. Mansnätverket och inte minst Pelles blogg är ett ljus i mörkret

Google