Bli vän med mig på Facebook

11 januari 2010, av Pelle Billing

facebook

Som du kanske redan vet så har jag använt mig av Facebook för att skapa en första enkel plattform för Mansnätverket.

Nu tänker jag även börja använda Facebook för att skicka ut statusuppdateringar när jag har bloggat, eller för att tipsa om annan intressant jämställdhetsinformation – utöver det jag bloggar om. Så om du vill följa mitt bloggande och mitt andra arbete på ett enkelt sätt, så bli vän med mig på Facebook. Skriv att du läser min blogg, så accepterar jag din vänförfrågan.

 

1 kommentar » på “Bli vän med mig på Facebook”

  1. BekeZeke skriver:

    Saxat från Facebook…
    Pelle Billing har nu blivit vän med Namn Namnesson och 58 andra vänner.

    Undrade varför hela min förstasida var upptagen av ett flertal händelser som den. Sen såg jag bloggen..

Google