Webb-TV om pappor och vårdnadstvister

10 december 2009, av Pelle Billing

Se detta webb-TV inslag där man diskuterar hur pappor diskrimineras vid vårdnadstvister. Carina Glenning från Corren, som blivit en förkämpe för pappors rättigheter, blir intervjuad. Vi ser också en pappa-barn-representant, en kvinna från familjerätten och en feminist genusvetare.

(Om det inklistrade klippet inte fungerar så kan du se klippet här.)

Papparättsgruppen bloggar också om inslaget.

 

1 kommentar » på “Webb-TV om pappor och vårdnadstvister”

  1. boan skriver:

    vad skall man säga,det är inte bara kvinnorna som strider mot lagarna även myndigheterna mot jobbar oss män,trots att man beviljats umgänge så blir det inget av,soc,skiter i vad tinsrätten och hovrätten säger även advokaterna är mot sträviga.har själv jobbat i tre och ett halv år utan resultat,ändå står det i lag böcker om hur vicktigt det är att barn redan från början knyter kontakt med sina föräldrar,och det är bond förnuft men men.så ser inte verklighet ut.man blir helt enkelt ner tryck tills man ger upp,då har myndigheterna lyckats tycker dom,undrar om dom egentligen tänker efter,även vi män har kännslor,och med all sannolikhet så ljuger 95%av kvinnorna om sina respektive.jag tycker det är fördjävligt där kvinno misshandel sker,men den procenten som blå ljuger förstör för dom som verkligen behöver hjälp.men som det ser ut idag i detta samhälle börjar man verkligen att undra om kvinnorna driver med männen.det skulle statueras exempel med hårda fängelse straff,mammorna till dessa barn skulle från tas all rätt till sina barn så kanske löngnerna skulle minska,men och andra sidan så ökar alkohål intaget och där med mera lögner alkolism är en vanlig sjukdom,men det är ingen sjukdom det blir en.

Google