Hemska bilder från italienskt dagis

04 december 2009, av Pelle Billing

Sveriges elitfeminister har fastställt att det är männen som står för allt våld i relationer och mot barn, vilket Genderrorism skriver om.

Frågan är då hur de får ihop detta filmbevis hos Aftonbladet?

Kanske är det läge för statsfeministerna att tagga ner på sin hätska retorik mot män. Låt den utan synd kasta första stenen, som Jesus en gång sade.

syndafallet

Tack för tipset, Sara!

 

12 kommentarer på “Hemska bilder från italienskt dagis”

 1. Jag tappar förståndet! skriver:

  Vaf ska man säga? Det övergår mitt förstånd att se detta våld mot barn.

 2. Margareta Eriksson skriver:

  Som ovan fast med mitt namn!

 3. EP skriver:

  Det ansluter till mitt senaste inlägg:

  http://endastp.blogspot.com/2009/12/8-svar-pa-interpellation-199798246-om.html

  Lennart Rohdin:
  [...]Men varför redovisar BRIS att det blir allt vanligare att mammor misshandlar sina barn? Varför redovisar forskare att mammor står för en del av det sexuella utnyttjandet av sina söner? Varför är det så att vissa kvinnor faktiskt misshandlar sin man, även fysiskt?[...]

 4. Matte Matik skriver:

  Fy f*n. Men du ska få se – de fixar det med könsmaktsordningen – den är fribiljetten till allt känns det som. Det verkar som att man genom att acceptera könsmaktsordningen kan förklara allt elände med att det är männens fel. Nog går det säkert att hitta på något även i det här fallet.

  Jag kan inte hjälpa att jag känner Tyskland var det efter andra världskriget. Då var det judar och kommunister som hade en konspiration som låg bakom allt elände.

 5. Matte Matik skriver:

  Sorry, jag menar att jag känner det som att det finns likheter med Tyskland efter världskriget, förstås.

 6. PabloHoney_4 skriver:

  Nej, uu sätter jag ner foten mot patriarkatet! Det är bara ett bevis för att könsmaktsordningen är global. Dessa stackars kvinnor är underbetalda och mår säkert jättedåligt. De är säker mycket pressade av att gå till jobbet eftersom deras män troligtvis slår dem i hemmet. Det kan även vara så att det är deras män som tvingar dem att slå barnen, eftersom män inte tycker om barn.

 7. Ilona skriver:

  Vad är detta för kommentarer?! Hur kan man bara blajja på detta viset när en vuxen människa, oavsett kön, land eller anledning, tar till dylikt våld på en försvarslös baby?!!? Inte nog med att mitt hjärta gråter för dessa barn som råkat ut för detta, men mitt hjärta värker för de föräldrar som i god tro lämnat sina barn till detta helvete på jorden…..

 8. PabloHoney_4 skriver:

  ilona: Det är väldigt tragisk med barnen på barnhemmet, där gråter mitt hjärta. Mitt hjärta gråter för alla barn som växer upp med en förälder som inte klarar att vara vuxen. Det är fördomar och föreställningar om kön som står i vägen. Genom att enögt peka ut män som förövare blundar man för mer än hälften av det våld som barn blir utsatta för. De pågår en massiv kampanj av feminister, journalister och politiker där ”mäns våld mot kvinnor” kroniskt sätts i fokus. När kvinnor begår mord, grov misshandel, barnmisshandel, sexövergrepp mot barn, så hittar man alltid en orsak till varför hon agerat så. Det finna alltid en ursäkt och kvinnor får alltid straffrabatt.

  Idag struntar man helt perspektivet för de barn som blir misshandlade av sin moder. Man letar inte efter dessa barn. Mitt exempel ovanför är ett ironiskt exempel på hur feminister, journalister låter när de skyddar mördare, misshandlare och kriminella av kvinnligt kön. Enligt feminismen är detta inget man vill ta tag i eftersom det går emot modellen för könsmaktordningen. Mannen är alltid förövare och kvinnan offret.

  Kvinnor står idag för den störst delen av all barnmisshandel. På andra plats plastpappor och på tredje plats den biologiska pappan. Det är detta inget vill ta tag i, inte ens barnrättsorganisationerna. Radikaliseringen har tyvärr gått så långt att man skiter faktiskt i hur barnen mår. Det finns en elit som tjänar pengar på ett ideologiserat samhälle, där man får pengar om man fokuserar på ”mäns våld mot kvinnor.

  Barnens skall skyddas avsett vem som begår brottet! Men idag står kvinnan som gärningsman under diplomatisk immunitet pga av en statsfeministisk ideologi, där könsmaktperspektivet är överordnat allt elände.

 9. Niklas Larsson skriver:

  Jag kan bara säga fy fan…Jag jobbar själv som förskollärare med barn i 1-3årsåldern o detta klipp kommer förfölja mig länge.. Blanda inte in nån könskamp i detta, vem som än behandlar ett barn på detta sätt har allvarliga problem! USCH

 10. Linda skriver:

  Fy när jag såg detta avsnitt så blev jag riktigt lilla mående. Hur kan man vara så sjuk att misshandla oskyldiga barn??

 11. Anna skriver:

  Ja man blir mörkrädd. Tappar ord och förstånd. Hoppas de dagisfröknarna inte har barn själva eller får barn. Som taget ur en skräckfilm….The kindergarden from Hell

 12. MIKAEL skriver:

  Man får hoppas att det blir officiell lynchning , och ett riktigt hårt straff för de som finns på hela förskolan som accepterat detta… och det skall aldrig strykas i deras register.. Tanken väcks hur många dagis eller förskolor som finns i sverige som behandlar barnen likadant.. och kom inte och säg att vi har så bra kontroller så det kan inte ske…

Google