Imorgon

16 november 2009, av Pelle Billing

Imorgon tisdag kommer jag att utbilda socialtjänsten i Vellinge kommun i jämställdhet och mansfrågor. Jag kommer bland annat att ta upp våld i nära relationer (den korrekta forskningen), pappors betydelse för barns välgång och hur man kan se på könsrollernas uppkomst.

Sedan på eftermiddagen kommer jag att bli intervjuad i P4 i programmet Skåne Direkt, någon gång mellan kl 15 och 16, så ni som bor i Skåne kan lyssna live och för er andra så kommer jag att lägga ut länken här på bloggen senare på dagen.

 

3 kommentarer på “Imorgon”

 1. John skriver:

  Kan det filmas och läggas ut på tex YouToube vid tillfälle?

 2. DrKejs skriver:

  Suveränt! Du gör ett fantastiskt arbete! :-D

 3. Paddan skriver:

  Yeah baby! Du är duktig Pelle… love you man! ;-)
  Ska definitivt lyssna på P4.

Google