Men’s News Daily

02 september 2009, av Pelle Billing

Jag har börjat skriva för Men’s News Daily. Just nu finns en artikel av mig på framsidan, och här är en direktlänk till artikeln.

 

2 kommentarer på “Men’s News Daily”

 1. Tommy Jonsson skriver:

  Grattis Pelle!
  En mycket fint skriven artikel som vanligt av dig och mycket välplacerad.

 2. Urban skriver:

  Jättebra artikel Pelle!

  Hängde särskilt upp mig på detta:

  ”I also believe that a sense of appreciation for what men do for society, and for what each man does when he’s a 24 hr lifeguard to his spouse, needs to be reinstated. At this point, especially in Western societies where feminism is strong, the appreciation for male sacrifice has dwindled, and there is more focus on the negative aspects of masculinity than on the positive ones.”

  Det är vad jag predikar för mina vänner: Män måste sluta uppoffra sig på det sätt som de gör idag. Inte för att uppoffring per se behöver vara dåligt, men män måste se de här mönstren och sluta upp med detta när det kommer som ett påbud och tvång. Annars kommer vi aldrig att få ordning på torpet eller någon jämställdhet.

Google