Manlig sexualitet, del 5

09 september 2009, av Pelle Billing

Denna seriesnutt med Berglins, illustrerar hur samhället ser på manlig och kvinnlig onani.

(Klicka på bilden för att se den i full storlek hos SvD.)

berglins-2009-07-12_491865a

 

1 kommentar » på “Manlig sexualitet, del 5”

 1. Jocke skriver:

  Kul och träffande.

  Samtidigt är det trist att den radikala feminismen har lyckats förfula den manliga sexualiteten på det här sättet. Medan kvinnors sexualitet upphöjs och anses finare och ädlare så sablas mannens sexualitet ner till ett primitivt trängande behov som mest kan liknas vid att skita.

  Detta är något som har stört mig och gjort mig förbannad många gånger då åsikten tycks vara så ingrodd i det allmänna medvetandet. Man kan höra åsikten upprepas som en given sanning överallt och i alla möjliga sammanhang.

  Ta bara alla gånger man läst braskande rubriker i kvällspressen om alla fel som män gör i sängen, eller hur vi bäst tillfredställer kvinnor. Utgångspunkten är att vi män är simpla och behöver lära oss sex, medan kvinnor av någon outgrundlig anledning tycks vara fullärda så fort de passerat puberteten.

  Tyvärr har jag personligen träffat allt för många värdelösa kvinnor för att dela den åsikten.

Google