Bra Newsmill-artikel

21 september 2009, av Pelle Billing

Camilla Lindberg (Fp) och Pär Ström, skriver idag på Newsmill att det behövs en ny jämställdhetspolitik.

Rekommenderas!

 

6 kommentarer på “Bra Newsmill-artikel”

 1. hampus skriver:

  Jag håller med dig, Pelle, detta var en bra artikel.

  Anar du inte en svensk medial motvilja att ta tag i denna debatt? Om inte annat än för att Pär Ström och Camilla Lundberg tvingades publicera en sådan välskriven kritik på newsmill?

 2. Pelle Billing skriver:

  Jo, visst finns det en medial motvilja. Men det kanske håller på att förändras: Moderatmännen ska sitta i TV4-soffan imorgon kl 06.50.

 3. Tommy Jonsson skriver:

  Tack för tipset Pelle!
  En mycket bra artikel som säkert media ser och bör ta viss hänsyn till. Den visar att bloggvärlden inte kan tystas med förvirrade debattinlägg från oppositionen under ledning av Claes Borgström som förlorat all trovärdighet och som saknar allla spår av politisk och juridisk integritet och därmed på alla angränsande områden.
  Jag kan endast tänka mig att anlita honom som begravningsentreprenör av statsfeminismen och genusvansinnet. Det som han varit med att bygga upp.

 4. hampus skriver:

  Tack för tipset! :)

 5. Tommy Jonsson skriver:

  De 3 moderatmännen som vill arbeta för en bättre jämställdhet blev på den korta tid de hade i programmet ständigt avbrutna av Gudrun Schyman som är skicklig på att gå in och överta hela programmet och inte ge ifrån sig ordet. Hon påstod sig stå helt bakom en individualiserad föräldraledighet. Detta har hon dock bara framfört i några få sammanhang.

 6. Kristina J skriver:

  Lite trist att de måste dra upp Anna Anka-diskussionen. Blir så urbota trött på alla idioter som gått på den PR-bluffen! Min mamma var hemmaperson på 70-talet och skulle dö om hon såg ”Svenska Hollywoodfruar.”

Google